Cazino online România pentru dvs.

cazino din România

În timp ce jocurile de noroc în toate formele au fost ilegale prin intermediul erei sovietice în România, cazinourile au fost legalizate în 1990, la scurt timp după ce ţara și-a recâştigat independenţa. A fost nevoie de un an de zile pentru ca primul cazinou să apară, dar în 1991, Cazino București și-a deschis uşile. La fel ca multe cazinouri românești astăzi, Cazino București este ataşat la un mare hotel de 5 stele. Mulţi patroni de cazino din România sunt turişti străini. Cazino online Romania nu este nici legal dar nici ilegal. De fapt, nu există nici o menţiune oriunde în legislaţia română, lucru care îl plasează într-o cale de mijloc ciudată. În iunie 2003  Cazino Dunării din România a deschis primul cazino online Romania.

De ce ar trebui să vă jucați la cazino Romania?

Astăzi, nu există cazino online care vizează doar România, care oferă jocuri de noroc pe bani reali. Casino Palace, cel mai mare cazino din România, oferă jocuri de cazino online Romania, dar ele sunt în mare parte doar jucate pentru distracţie. Jucătorii de jocuri de noroc care petrec suficient timp cu jocuri online gratuite pe care le oferă pot câştiga premii în continuare, inclusiv intrarea într-o loterie specială, şi beneficii la cazino terestru sau cazino online Romania. Aceasta este o modalitate în jurul lipsei de jocuri de noroc pe internet licenţiate în România. Pentru jocuri de noroc cazino online Romania pe bani reali pe internet, jucătorii români pot folosi unul din multele cazinourile de pe internet străine care furnizează în limba română jocuri de cazino.

Cum pot ajuta cazinourile online Romania din punct de vedere financiar?

În timp ce lumea continuă să fie cuprinsă de încetinirea creşterii economice, guvernele din toate colțurile lumii caută modalităţi de a reduce deficitele bugetare, şi se pare că cazino online Romania va oferi soluţia financiară pentru cel puţin această țară. România este în poziţia juridică actuală atunci când vine vorba de jocurile de noroc online într-un fel de teren “al nimănui”. Deşi nu este ilegal pentru cetățenii români să joace online, este interzis pentru companiile româneşti să participe la industria jocurilor de noroc online – acest lucru înseamnă că aproximativ 500 milioane euro pe an care românii pariază online sunt plasați în cazinouri străine. Se crede că chiar şi o cantitate mică din impozitul pe jucătorii de la cazino online Romania autorizate ar putea genera milioane pentru trezoreria statului, precum şi adăugarea unui impuls de bun venit la piaţa forţei de muncă.